Menu
Gildia Pióra na Patronite

koniec

koniec bez słowa
żegnaj
odchodzę
nie zobaczysz mnie nigdy więcej

może to tylko przerwa
w byciu dla siebie całym światem

na chwilę
na dłużej
na zawsze

7485 wyświetleń
56 tekstów
2 obserwujących
  • Tygrys

    14 April 2014, 22:11

    szantażystki;-)

  • 14 April 2014, 22:10

    " na chwilę na dłużej na zawsze"
    Ach te niezdecydowane kobitki :-x
    Ładny ^^