Menu
Gildia Pióra na Patronite

Konie na żółtych łąkach
Konie na letnich łąkach
Ciepłych, gorących, wonnych
Gdy biegną przez słoneczne łąki
To tak jakby...
Kopytami o rozgrzane węgle
Bojąc się oparzyć
Ze strachem w oczach – fruną...

961 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • 29 January 2016, 23:00

    Ogiery !

  • Gaia

    29 January 2016, 18:25

    Dobry dynamiczny obraz, wart zatrzymania. Dużo emocji w krótkiej formie.
    Może tylko powtórzenie łąk w czwartym wersie zbędne
    :)