Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wariacja na cztery nuty, bez pokuty.

Kończy się dzień
Zamienia się w cień

I choć nie zmieni to nic
To nie będę się w piersi bić

Każdy ma historię swą
Lekką, ciężką, czy też złą

I czy róża cierń ma
Czy uśmiech, czy łza

To należy do Nas
Odmierzany jest czas

Czy też Sam czy też razem
Bądźcie wyrazistym obrazem

Dbaj o kolory i szarości natężenie
Dbaj o wiary wiarygodność i marzenie

I nadeszła ona księżycem okraszona
Nadchodzi najdziwniejsza snu zasłona.

https://www.youtube.com/watch?v=Bz7IGr3hWog

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!