Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Kończąc ten dzień
Witam noc
Co ma taką moc
Że myśli zlewają się w całość
I wyzwala to w nas doskonałość
Spójrz gwiazdy spadają
I nadzieję nam dają
Na lepszy czas
Który jest w nas

11 815 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!