Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blamaż

Kompromitacja na własne życzenie
w miejsca zakazane przysięgą
pozbawione konsekwencji wchodzenie
nijaki wymiar ma słynne przed ołtarzem-klepanie
kiedy mamy klapki na oczach
wpatrzeni bez pamięci w płaską ziemię

7577 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!