Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tanatos

Kołowrotek lęku niezmiennego,
Liniami papilarnymi w głowie,
Pragnienie snu bezimiennego ,
Demon cierniem strachu mego,
wyryje mi na grobie.

Leżeć będę pośród dzikich kwiatów,
Ciemność, Tanatos podziemi,
Ogniste widmo spopielonych światów,
Wygna mnie z tej ziemi .

12 114 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • 11 May 2016, 19:26

    bardzo obrazowo ,fiszka!