Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Tęcza

Kolorowych promieni
Z rąk nie wypuszczę
By stać się okręgiem
Z tęczą w oczach

Użyję szklanej kuli
By zaczarować słońce
W kroplach deszczu odbite
Powietrzem rozsypane...

276 118 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • Es van Guard

    8 October 2022, 10:16

    Pięknie.
    W kroplach deszczu rozbite
    Powietrzem rozsypane... - zapamiętam. ❤️

    od sprajtka, Facro, AShER