Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolorowy miecz

Kolorowy miecz i świszczący bat
Zawisły niczym groźba i zniszczyły świat
Kolorowy sztylet zabił dumę mą
I roztoczył wokół śmierci, wstręty swąd

48 209 wyświetleń
349 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!