Menu
Gildia Pióra na Patronite

Owoce jesieni

Teksty z obrazami - Owoce jesieni - solange1969
Owoce jesieni - solange1969

Kolorowe liście,kasztany to owoce
jesieni...słonce nas pociesza jeszcze
zanim zniknie do wiosny...powiedz,
co teraz robisz...wiem,że czas Cię
nie ogranicza bo tam gdzie jesteś
czas nie istnieje,i Ty pewnie też
nie istniejesz bo przyszedłbyś
do mnie,żeby tylko mnie
pocalować,żebym tylko mogła
dotknąc Twoich ust i włosów
żebym zapamiętała Cię do końca
mojego bytowania na ziemi
kocham Cię...

52 816 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!