Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolorowe dropsy

Kolorowe dropsy w pudełeczku noszę
Kolorowe dropsy bardzo lubię je
Kolorowe dropsy kiedy je poproszę
Poprawią mi humor na lepszy...

13 746 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • motylek96

    30 October 2010, 21:04

    Zaskakująco podobne

    "...Kolorowe kredki w pudełeczku noszę
    Kolorowe kredki bardzo lubią mnie
    Kolorowe kredki kiedy je poproszę namalują wszystko to co chce..."