Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Do szczęścia jestem stworzona "

Kolor Twych oczu
Niebo szare z moich stron
Wiatrem szeleszczą rzęsy
Ty jesteś taki przejęty
Kryształy spadają na ziemię
Zazielenia się dla Ciebie
Pod maską kryjesz uczucia
Chronisz się płaszczem -
przeciwdeszczowym
Serce zmieniło Ci rytm ?
Przykro mi...
Ja stoję na dworze
Łapię kryształy w dłonie
Przytulam do serca
Teraz i ja jestem przejęta
Bez maski - po co mi ona...
Zaraz słońce wstanie
Przecież do szczęścia jestem stworzona.

02.02.2021
23:55

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!