Menu
Gildia Pióra na Patronite

strach

Kolejny raz
wstrzymuje oddech
gram
udaję ,żę siłę mam.
Lecz strach ogarnia mnie
życia odczuwam kres.
Boję się

963 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
  • Raphaël-eu

    13 October 2013, 12:12

    Rozumiem...