Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Jarka

Kolejny piękny dzień za nami.
Kolejna wspólna noc razem.
Kolejny poranek,przy ciepłej herbacie.
Kolejne chwile spędzone razem.
Cóż więcej mi potrzeba?
Dajesz mi wystarczająco dużo ciepła.
Kochaj mnie tak jak wczoraj,czy dziś.
Kochaj i szanuj z całych sił.

916 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    12 July 2010, 22:41

    I niech tak na zawsze będzie.
    Życzę tego.
    A wiersz z klimatem, ciepłem i taki rozlany nadzieją.
    Pozdrawiam