Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chłonny wieczór

kolejny ciężki haust
gdy dogasa niegdyś gorejące

ogranicz(one) w półszepcie
gdy za wiele wykrzyczano
bez opanowania

są gorzkie
grzęznąc niespełnieniem
znoszone w myślach
jak stare swetry

wciąż ulubione

i tylko noc przytula chłodem
bo to (nie) pamięć zawodzi

lecz my ludzie

https://www.youtube.com/watch?v=8DSeZji2x-Y

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    14 September 2016, 23:17

    Miło mi :) ...

  • silvershadow

    6 September 2016, 13:27

    Naprawdę udany wiersz.

  • Papużka

    2 March 2016, 18:47

    To miłe Ewo, dziękuję.

  • 2 March 2016, 16:32

    Laur za wiersz

  • Papużka

    2 March 2016, 16:09

    :)

  • M44G

    1 March 2016, 22:02

    Ładnie. Miłych snów.