Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień

Kolejny dzień zapomniany przez Boga.

Mój dzień...

...moje życie...

W oceanie bezsensu szamocę się bezwiednie.

Tracąc siły, tracę siebie...

świadomość sensu swego istnienia.

Poczucie niemocy, bezsilności ogarnia me wnętrze...

Życie ucieka...

Zniechęcenie odbiera ostatnie próby walki.

Nicość...

...we mnie...

Zagubione sny, marzenia...

Wszystko gdzieś ginie, zanika... nawet myśli...

Brak chęci, brak wiary, brak siły...

Mój dzień...

...moje życie...

1391 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
  • misiekNowy

    21 March 2010, 21:17

    Świetny wiersz naprawdę ;););)

  • yazabel

    21 March 2010, 20:19

    Dziękuję... :)
    Gdy tylko będę mogła oceniać, bardzo chętnie zajrze do Ciebie.
    W sumie już teraz zajrzałam :)

  • yazabel

    21 March 2010, 20:10

    No niestety zdarzają się takie dni, kiedy właśnie tak się czuję... ale jestem pełna nadziei, że tych dni będzie coraz mniej... :)
    Dziękuję za komentarz.