Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolejny dzień mija,
wciąż się nie odzywasz.
Nawet nie spytasz jak ja się czuję,
przecież wiesz, że nie tęsknić
nie umiem.

37 747 wyświetleń
418 tekstów
37 obserwujących
  • wisieenka

    10 November 2012, 17:08

    Niestety wiem coś o tym. Taka tęsknota, to paskudne uczucie...