Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolejny znicz

Teksty z obrazami - Kolejny znicz - Niebieskie oczko
Kolejny znicz - Niebieskie oczko

Kolejny znicz,
Ludzie z tej Ziemi znikają w mig,
Kolejny grób,
A na nim żałobna świeczka,
Ludzie po drugiej stronie na bliskich czekają,
Mędrcy racji zwykle nie mają,
Archanioły im śpiewają,
A my stawiamy kolejny znicz...

65 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!