Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Spójrz Rodzicielko"

Kolejny zachód
Oddalony o wieki całe.
Niby na wyciągnięcie dłoni.
Prawda bijąca z serca drogowskazem.

Kolejny wschód
Oddalony o wieki całe
Powieki drżące jeszcze śpiące
Kołdra odkryta, nie ma mnie kto przykryć.

Dziękuję za Miłość, opiekę.
Serca prawdę, naukę kochania.
Naukę urazów zapominania.
Za trud wychowania.

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!