Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy...

kolejny wstaje dzień
jak ten kot leniwie
wtulona przeciągam się
w twoich ciepłych ramionach

ręką sięgam pod poduszkę
czas założyć aureolę
skrzydła przypiąć które
cień na ludzką podłość rzucą

do zobaczenia kochanie
wrócę wieczorem...
a ty

rozpal ogień przed kolacją
smoły trochę ugotuję
zrzucę z siebie służbowy mundurek
i jak każdej nocy

otulona negliżem naszych
grzechów i pragnień
diablicą na chwilę się stanę.

Julka.

dla P ;)

54 867 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    31 January 2013, 18:29

    Na kobietach Marcinie to ja się nie znam, ale skoro tak piszesz to pewnie są :) i aby nie było tak egoistycznie, to z wielką przyjemnością stwierdzam, że są i mężczyźni godni...naszych grzechów i naszej uwagi ;))

    Michałku, no co... ;))) taka nasza kobieca natura ...grzeczna za dnia, diabeł w nocy ;))) i nie tylko ja tak mam.

    pozdrawiam Panowie.

  • zugimihau

    15 January 2013, 00:10

    prosze prosze;]

  • scorpion

    14 January 2013, 23:33

    Ach... sa na swiecie kobiety zaiscie ponetne ;]