Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kolejny wieczór... "

Kolejny wieczór...
Kolejna noc...
Niebo bez gwiazd
Smutno tak
Kilometry rozdzielają Nas
Ostatnia droga...mleczna
Wierzę...jest bezpieczna
Zerkam w granat nieba
Modlę się...tego Ci trzeba

...
11.02.2021
21:32

281 618 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!