Menu
Gildia Pióra na Patronite

mentalna Wiktoria

kolejny wieczór karmisz się iluzją
projekcje wyobraźni spływają po prawej półkuli
myśli krążą w przeszłości ulotnej
a ty nadal walczysz, by dokonane jeszcze się nie wydarzyło

rozczarowanie opadło, naiwność wyschła
głód więzi i emocji zaspokojony
znów zbierasz zdrowe plony
ty wystarczasz dla samego siebie

zmiana klimatu
czas nas uczy swobody

1484 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!