Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie myl

Kolejny wers
Oczu blask
Spojrzenie Twoje
I ja
Odbicie pełne
Ujrzana twarz
Moja?
Nie koniecznie
Lecz wyglądam w Twych oczach
Pięknie

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
  • Ciepłylolo

    9 October 2016, 23:29

    Mówią że nigdy nie jest za późno ;)