Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
27 178 wyświetleń
412 tekstów
10 obserwujących
  • potania

    21 July 2010, 08:47

    a ja Ci odpowiem refrenem z mojego kawałka ;)

    "Nie dla hajsu lecz z czystej pasji to robię
    nie zamiast pracy łapię majk w swoje ręce
    weź to skojarz bo dla przekazu mnie słuchasz
    a nie po to by się bawić, by to wpadało do ucha"

    Tak jak w tekście, który krytykujesz (co mi się podoba)
    stwierdzam iż mam powody żeby robić ten rap

    a co do ogólnego zainteresowania to znów wers z mojego tracku
    "Daj spokój jeśli miałabym się martwić o słuchaczy
    to pisałabym track z pokroju "Milion Monet" i Zero prawdy
    tak po za tym wiesz nie muszę nic udawać
    Szukać na siłę czegoś co pozwoli mnie skojarzyć[...]"
    Myślę, że teraz zrozumiesz ;)

    Pozdrawiam

  • awatar

    21 July 2010, 08:36

    Skoro uważasz, że pierwszą rzeczą i osobą którą powinieneś zainteresować okolicznych słuchaczy i czytelników jest Twoja "droga" i Twoja osoba, to ja wymiękam, zdrowia życzę, pozdrawiam

  • potania

    21 July 2010, 08:31

    W swoich kawałkach, które nagrywam raczej staram się przedstawić jakąś "opowieść" a potem się do tego odnoszę. Jak przedstawisz, że ważne dumna/dumny jesteś z tego skąd pochodzisz? tylko i wyłącznie mówiąc skąd jesteś i jakie masz do tego podejście itp.
    Więc w każdym kawałku powinno być jakieś odniesienie do własnej osoby ponieważ piszę o tym co przeżyłam sama a nie o tym co w telewizji gadają ;))

  • awatar

    20 July 2010, 22:28

    Rap ma o czymś opowiadać, ile można o sobie gadać ?