Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolejny smutny wieczór

Kolejny smutny wieczór,
kiedy chcę być wesoła, nie mogę.
Patrzę w lustro i nic-paszczur.
Chyba z tej rozpaczy założę już togę.
W swoich celach widzę tylko mur
i zanim postawię nogę,
muszę przeżyć w sercu cały stek bzdur.

859 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • 28 May 2020, 19:49

    To jakieś wredne lustro... ;)