Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Kolejny rok minął robię rozliczenie
Jak wewnętrzna spowiedź odciąża sumienie
Było jak co roku chodź były niespodzianki
Pandemia Poganka i nowe koleżanki
Zaraza nas wszystkich wkurzyła jak cholera
Były też pozytywy znalazłem przyjaciela
Ogólnie nie narzekam bo plany wykonane
Zacząłem dbać o siebie treningi utrzymane
Wymieszane po równo dołki i sukcesy
Imprezy z ziomeczkami i przeróżne ekscesy
Wszystko szybko zleciało i bóle i radości
Wspaniałe doświadczenia chodź czas nie zna litości
Wszystko szybko przemija na tą myśl serce kłuje
Mogę głośno powiedzieć niczego nie żałuję

7571 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
  • Liryka z chodnika

    29 December 2020, 06:50

    Papierowa i prawidłowo co nas nie zabije to nas wzmocni 😉

  • Papierowa

    28 December 2020, 19:52

    Podpisuję sie pod tym.... Niczego, absolutnie niczego nie żałuję.