Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Impas "

Kolejny krzyk
Kalekich myśli
Trzasnęły drzwi
Nieszczelne okna
Serca dziurawego
Powstał wiersz
Uczucia prawdziwego
23.10.2020
12:12

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
  • RozaR

    23 October 2020, 18:24

    Łanie ładnie -
    Jest co czytać
    Krótko a jak trafnie .
    Dobra jesteś autorko - coraz lepsza i bardziej zwięzła .
    A nagrodę dam się zaprosić na kawę :-)))

  • Bromba

    23 October 2020, 18:01

    Prawda rodzi się w bólach. I dziecię i miłość :)