Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kruchość życia "

Kolejny dzień
Popołudniowy blask
Na firankach lśni
Może to się śni?
Nic nie cieszy mnie
Ktoś puka do drzwi
Nie otwieram ich
Przecież to nie Ty
Kwiaty mniej pachną
Zwiędły kolor ich
Tak bardzo przykro im
Tak bardzo przykro mi
Zamyknąłeś serca drzwi
Już nie otworzysz ich
Kruchość życia...
Na szybie łza...niech płynie
A z nią ja...cisza w Nas

11.02.2021
16:05

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!