Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolejny 19

Kolejny dzień myśli zaniedbanych
Wspomnień nie zaniechanych
Słowa sercem pisane całe oddane
Lata życia nie przeżyte lecz przechlane
Zakłamane dni, serce krwią wypełniane
tyle dni i lat wypełnionych strat
Więdnie znów na Twym grobie u cięty kwiat

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • solange1969

    14 July 2021, 08:01

    Piękny wiersz,az serce płacze...pozdrawiam serdecznie :)