Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kolejny dzień i chwila do namysłu,
Już nie masz siły do spełniania przysług.
Poszukując sensu każdego dnia,
Przemijają chwile, odpływają w dal.

Wspomnienia - choć piękne napawają smutkiem,
Co było nie wróci - znów strach przed jutrem,
Lecz po burzy zawsze wychodzi słońce
I przywróci sens przed nadziei końcem.

13 424 wyświetlenia
74 teksty
3 obserwujących
  • 24 July 2013, 18:47

    Może nie chcieli poczekać na słońce. ;p
    Dziękuje za opinię i pozdrawiam.

  • awatar

    24 July 2013, 18:27

    ok
    ale co z tymi co odchodzą w burzy?

  • krysta

    24 July 2013, 14:52

    Piękny wiersz ...pozdrawiam :)