Menu
Gildia Pióra na Patronite

kolejne
wspomnienie
o tobie
dziś spadło
z moich rzęs

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    27 February 2015, 00:58

    Strasznie mi miło! I miło mi bardzo i ogromnie ;)

  • bilimalpka

    27 February 2015, 00:55

    Nic dodać, nic ująć ...
    Jest mi to bliskie, choć kobietą nie jestem, chyba czasem nią bywam??
    To ja napisałem??
    Pozdrawiam i przyznam, że niekiedy wielość słów, nie przekłada się na wielkość dzieła ;)

  • krysta

    22 February 2015, 10:16

    ładnie

  • Deszcz

    21 February 2015, 12:21

    Wybaczcie, postaram się bardziej ;)

  • mill

    21 February 2015, 09:29

    ...śliczne i za mało ;p ....

  • tusiak

    21 February 2015, 08:19

    ładny wers, szkoda że zabrakło kolejnych