Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poranki z twoim uśmiechem byłyby kolejnym cudem świata

Kolejne
Uderzenie
Serca
W każdym dniu
Brzmi tak samo
Nic dziwnego
Skoro
O ciebie chodzi
To jest ciekawy dość
Przypadek
Takiego zatracenia
Gdy wiadomo
Czym to się kończy
Jednak te konsekwencje
Sprawiłyby mi radość
Jeśli mógłbym dzięki temu
Być przy tobie

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • zapach_bzu

    7 July 2020, 07:23

    Tytuł brzmi jak oddzielna, ciekawa myśl ;)