Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolejna noc.
Utopiona w czajniku kawy i oceanach myśli.
Na tratwie ze wspomnień dryfuje w milczeniu.
Poszukując światła uczuć.
Gdyby tylko powiał wiatr nadziei…
Na zmianę, koniec cierpienia, na poczucie czegoś, czegokolwiek.
Co nie jest bólem rozdartego serca i zdeptanych marzeń.

Teksty z obrazami - Kolejna noc.
Utopiona w czajniku kawy i oceanach myśli.
Na [...] - elmo3566
Kolejna noc. Utopiona w czajniku kawy i oceanach myśli. Na [...] - elmo3566
2293 wyświetlenia
16 tekstów
1 obserwujący