Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Kolejna miłość

Kolejna miłość przeszła obok ciebie
Zapachem zwabiła spojrzenie, żeby zbiec
Utrwal piękno rodzącego się uczucia
Bólu i niedowierzania , zapisz szeptem w sercu

Szkicuj pocałunki i wyśpiewaj smutek
Zadawaj pytania i nie próbuj zrozumieć
Wołaj i nasłuchuj innych próśb o miłość
Noce staną się wypływającymi okrętami z portu

Życie nie będzie dla was łaskawe
Osłabnie wzrok i zrozumiesz czas
Wrócisz do domu by przejrzeć się
W rzece wspomnień, zasnąć i zapomnieć

15 745 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!