Menu
Gildia Pióra na Patronite

kolejna cudna emocja zduszona
w zarodku
przybiłam ją enterem do worda
nie wyjawię jej
nie opowiem

podobno raz na milion lat
eksploduje supernowa
Grzegorz potwierdził
więc już po wszystkim
rozpadłam się na złoty pył

drugi raz nie
nie przytrafię się
więc ma rację
nie ma sensu przy mnie trwać
ileż można wdychać w słońcu złoty kurz...

12.04.2021, 16.35-16.40

https://www.youtube.com/watch?v=S4L4G343dFQ

33 769 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
  • 19 April 2021, 20:20

    Grzegorz prowadził badanie w nieco przykrótkim przedziale czasowym, stąd pewnie wkradł się błąd. :)
    A wiersz śliczny. :))

    • Monika M.

      19 April 2021, 20:54

      On właśnie był taką Supernową!:)

      od yestem
    • 19 April 2021, 21:03

      Od nas zależy, cży staniemy się pyłem, karłem, czy przyćmimy całe niebo światłem na lata.
      Grzegorz zostawił po sobie muzykę, nie zgasł całkiem, nie rozpadł się.