Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dawności

Kojaki na patyku
Mleko w słoiku
śmietana w szkle
wszystko fajne eeee

Zdrowo na rowerze
Z piłką po skwerze
Paletki, skakanka
Zabawy składanka
Aniołek, fiołek,
Róża, bez,
Konwalia, alia
Wściekły pies

Bez komórki
Z górki na pazurki
Wesoło, radośnie
się rosło przy sośnie
:))))))))))))))))))))))))))

insp.Rikitikitawi

276 061 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • Rikitikitawi

    9 August 2013, 01:33

    Szalona oprawa, szalony wzór fonii;)
    Pić mi się chce:)

  • sprajtka

    8 August 2013, 22:36

    Czarna Wołga...;)
    Onejka i ten tekst:"dasz żuja"..he he...i fe fe

  • onejka

    8 August 2013, 20:35

    Guma Donald z historyjkami :)

  • sprajtka

    8 August 2013, 19:56

    "Oranżada w foli"

    Dwa kolory miała
    Żółty i czerwony
    Rurka była biała
    Efekt był szalony.

  • Rikitikitawi

    8 August 2013, 19:06

    Jak wariat też, ale nikomu nie mów;)

  • luterin

    8 August 2013, 18:06

    Oranżada w folii...
    "wywołuję wojnę"
    śmiechy chichy
    gdy majową porą
    Pani S. śpiewała
    pod kapliczką małą
    "o MARYJO itd..." (dosłownie itd. )
    ...tak dawniej bywało...

  • sprajtka

    8 August 2013, 16:19

    To ja proszę o wodę bez soku, gdyż tak gorąco się z tobą dyskutuje;)
    -bez jakiego?
    -a jaki jest?
    -wiśniowy i malinowy
    -to ja bez malinowego proszę;)

  • Gaia

    8 August 2013, 15:45

    Mhm.
    - Jest czekolada?
    - Nie ma.
    - A cukier?
    - Nie ma.
    - To co jest?
    - Ja jestem.

    :D

  • sprajtka

    8 August 2013, 15:41

    Pani Czesia?;)

  • Gaia

    8 August 2013, 15:22

    Mam grać? ;)