Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tafla Ciebie

Kogo widzisz
w tafli wody?
Kto tam dzisiaj
jaki jest?

To jest wszystko
To Ty właśnie
się uśmiechasz
Ty tam patrzysz

Kogo widzisz
w pustym lustrze
Nie czaj się
I spójrz w oczy

W nich jest świat
Twój własny
Spójrz głęboko
Zrobisz wszystko

Marzysz? Wiem
Spełniaj sny
Tylko Ty
A możesz z kimś

6319 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
  • one drop for all

    12 January 2020, 22:05

    (Dreams come true in dreams)

    ;)