Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
51 507 wyświetleń
593 teksty
70 obserwujących
  • Sierjoża

    15 March 2015, 16:08

    Bedzie sie działo, łoj bedzie się działo...trza pić i spać jak na dobrym filmie; ) A późni to ju życie jak w Madrycie. Miłego!

  • Sierjoża

    13 March 2015, 22:10

    http://sierjoza.cytaty.info/teksty/s-18.htm

    Powyższy link dla Ciebie RozaR przeczytaj utwor Moja sprawa może łatwiej Ci będzie mnie zrozumieć! Miłego Wszystkim

  • RozaR

    13 March 2015, 19:29

    No zęby to ty Sierioża masz przednie . to znaczy dwa górne i jeden dolny. Ot ci przypadek.

  • 13 March 2015, 18:02

    Wiersz przedni :))) Bardzo trafnie przedstawiona scena polityczna. Korwin Mikke, hmm...... muszę rozważyć ;)

  • zielonomodra

    13 March 2015, 13:32

    Co do tekstu, jestem na tak, bo zabawny, co do Korwina...niestety, albo i stety, na nie:))

  • Sierjoża

    13 March 2015, 13:10

    Dzięki RozaR za opinię. Wydje mi się jednak, że z tą agenturą to trochę na wyrost, z drugiej strony to polityka. Osobiście uwazam, iz Korwin to najlepsza opcja dla Polski. Potrzeba kogoś kto zrobui porzadna demolkę, zeby nie powiedziec rozpierduchę i zacznie budowac od nowa. Korwin jest gwarantem takich zmian. Pozostali tylko zmieniaja futra, On konsekwentnie od lat glosi to samo. To oczywiscie moje zdanie.

    Dzieki Paladinie za poparcie, każdy glos sie liczy.

    Miłygo Panowie!

  • RozaR

    13 March 2015, 06:53

    Proszę przeczytać poniższy komentarz.

  • RozaR

    12 March 2015, 23:10

    Fajny tekst i jest do pewnego stopnia świadomy.
    Wielu i w tym ja określa jednak Korwina jako agenta wplywu co wiele razy już swym postępowaniem udowodnił.
    Tak naprawdę ten czlowiek jest niebezpieczny.
    Proszę przesledzić historię i glupi upadek UPR-u. Proszę też dopasować wypowiedzi Korwina do kaledarza zdarzeń w Smoleńsku. Proszę zwrucić uwagę jak doskonale dopasowuje sie on do kalendarza potrzb rosyjskiej racji stanu.