Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Kochasz śnieg mimo że szczypie Ci on dłonie.
Płyniesz jeziorem, mimo że grozi tonięcie.
Skaczesz ze spadochronem, mimo że możesz umrzeć.
Wsiadasz na rower, mimo że możesz stracić łokieć.
Ufasz komuś, kto może Cię zranić.
Czekasz na kogoś, choć wiesz, że mógł się oddalić.

2214 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!