Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krótka historia życia

Kochany, proszę
Zabierz mnie na wycieczkę
W ciepłe objęcia słońca
W zimne dotknięcia deszczu
A gdy już tam będziemy
Gdy trawa utuli ciała
Nie pozwól by to się skończyło
Bym nigdy nie była sama

30 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • krysta

    3 June 2013, 14:22

    ładny :)

  • awatar

    3 June 2013, 12:14

    nie pozwól .. bym nigdy nie była sama?
    ale podobno w wierszach logika zdań nie obowiązuje