Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do Przyjaciela

Kochany przyjacielu,
zabolało, jak odszedłeś,
tęsknię za Tobą,
cały czas czekam,
ale już nie mogę wytrzymać.
Wszystko we mnie pęka,
uwierz mi ile bym dała,
byś teraz był dla mnie wsparciem.
Chcę tylko, byś wiedział,
że jeśli Twoi 'nowi przyjaciele' cię opuszczą,
jeśli będziesz miał jakieś problemy,
po prostu zadzwoń, nawet w nocy.
Nie obiecuję, że ci pomogę,
ale będę się starać z całego serca...

972 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
  • Nikaaaa

    25 March 2015, 14:14

    bardzo ładne
    pozdrawiam ;)