Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - klorynda
*** - klorynda

kochany bracie
śniłeś mi się wczoraj
szliśmy na spacer
jedliśmy słodkie owoce
świeciło słońce
błękitne niebo
radość

kochany bracie
już mi się nie śnisz
gorzkie owoce
czarne niebo
szary grób
365 dni
pustka
złowroga cisza
smutek

25 105 wyświetleń
92 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!