Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrzypce

Kochanko skrzypiec
bieli utraconej
z dawna miłości
nut zagubionych
Rusałko nocy
strun popękanych
krwawych serc
gdzie wyrywasz
głosem swą
przestrzeń
tuląc do siebie
jedynie czysty sen
który niczym jedwab
przyciąga w pocałunku strun
upragniony spokój ...

Z cyklu było sobie życie ...

http://www.youtube.com/watch?v=DT_Z8EAiHGc

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    21 May 2012, 00:22

    Dzięki myślę nad tytułem,ale jest zbyt ostry potrzebuję czasu...

  • Sol 8

    19 May 2012, 00:25

    Dziękuje ...