Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochanie

zgubiłam się kiedyś
wypadłam ci z rąk

twój cień był nadzieją
że spojrzysz
że znajdziesz

Kochanie

nie dam się podnieść
nikomu innemu

8339 wyświetleń
70 tekstów
10 obserwujących
  • Malusia_035

    20 July 2015, 21:02

    Piękny

    Pozdrawiam :)