Menu
Gildia Pióra na Patronite

Toruń wpół rymu

Kochanie
Powinniśmy to zrobić zupełnie odwrotnie
Powoli
Powinniśmy pozwolić
Przyjść temu jak wielkiej fali
Utonąć godnie i po czubki palców
Nie tak, nie tak
Kochanie
Burzo letnia
Huraganie
Zakrztusiłam się nami
Zbyt szybko
Poznałam smak twojej skóry
Zapach
Zbyt późno
Przejrzałam
Kolor duszy

Miłość
Siedziała jeszcze w pociągu
Nie zdążyła na czas
Przybiegła
Zdyszana
Nie było już nas

Namiętność
Zapłonęła
I zgasła

Dzięki tobie
Kocham i nie kocham tego miasta

11 867 wyświetleń
100 tekstów
13 obserwujących
  • Nutka67

    16 June 2010, 21:29

    Świetny!

  • motylek96

    16 June 2010, 07:31

    hmm...nieraz nie trzeba wzniosłych słów, aby wiersz trafiał do serc.Świetnie tobie to się udał:)))
    Pozdrawiam