Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochanie, powiedz mi co w tym jest?
Kiedy Cię widzę - wszystko znika. Zostajesz tylko Ty.
Kiedy odchodzisz - ja idę za Tobą.
Kiedy leżysz koło mnie - chcę być jeszcze bliżej.
Kiedy mówisz, że mnie kochasz - serce zaczyna bić szybciej, przepełnia je radość.
Kiedy się całujemy - chcę być bliżej i bliżej.

5767 wyświetleń
22 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!