Menu
Gildia Pióra na Patronite

Polecony

Kochanie…
Piszę do Ciebie ostatni list
i odsyłam Ci wszystko z powrotem

każde słowo, które mi dałeś
zdjęcia i nasze pamiątki
w szkatułce schowane

wysyłam wszystkie pozostałości
dreszcze pierwszego pocałunku
i dłoni nocne szaleństwa

muszle z naszego wybrzeża
serc czułych, piękne rysunki
i wiesz... niczego mi już nie żal

Już kończę swoje pisanie
życzę wszystkiego, co najpiękniejsze
bądź zdrów Kochanie…

biała koperta ma znaczek w bratki... ( tak je lubiłeś… )
i adnotację : doręczyć do rąk własnych !

22 267 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!