Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas mnie woła

Kochanie
czas mnie woła
Muszę odejść
Nie żegnaj mnie
Będę tam
Po drugiej stronie świata
To tak blisko i tak daleko
Tylko miłość wskaże Ci drogę
W noc ciemną usłyszysz pewnego dnia
Serca bicia echo
Będę jak anioł snu przy tobie stała
Tylko spójrz w niebo
i zawołaj
A ja całą swoją mocą
Uchwycę myśl
Po czasu orbicie płynącą
Powrócę drogą mleczną
Szeptem wiatru niesiona
Do ciebie
Tylko kochaj
Nie zapomnij
A teraz śnij kochanie
śnij.
Nim stanie się cud
Nim zmieni się świat

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • zugimihau

    9 May 2012, 14:50

    jak tu o 5.50 opinie się dodaje to nie wszyscy mogą spać:P

  • miramija

    9 May 2012, 10:05

    Smutno a zarazem z nadzieją... ładnie.

  • annak

    8 May 2012, 23:09

    ładnie :)))))