Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIECH!

Kochane pieski i kotki
i inne wy zwierzaczki
i dobrzy ludzie co kochają
i dobrze w życiu chcą,
niech wszyscy źli i podli
co nikczemniejsi są od sraczki
w końcu na zawsze przegrają
i niech ich pożre własne zło!

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!