Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochana

Kochana, proszę, wybacz,
nie poradzę sobie chyba…
Jesteś całym moim światem,
najpiękniejszym w świecie kwiatem.
Wiem, to było strasznie głupie,
wiem, masz mnie teraz w dupie.
Co ja ze sobą zrobię teraz?
Mój świat cały właśnie przepadł.
Wszystko to jest moja wina,
tak się dzieje, jak odbijać mi zaczyna.
Ostatnio po prostu nie byłem sobą,
a nie chciałem rozmawiać z Tobą

11 284 wyświetlenia
64 teksty
2 obserwujących