Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz na Dzień Matki.

Kochana mamusiu,
to wierszyk dla Ciebie.
Mam wielką nadzieję,
że dobrze ci w niebie.

Na twoim nagrobku,
napełnię wazony kwiatami,
bo bardzo mi Cię brakuje
ostatnimi latami.

Dziś jest Dzień Matki,
więc na twoim grobie,
postawię rabatki.

Jesteś dla mnie ważna,
mimo tego, że cię nie ma,
i wiedz, że dla ciebie,
spełnię swe marzenia!

2942 wyświetlenia
25 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!